Bemutatkozás

Egy lakás a benne lakók személyiségétől, stílusától, megélt emlékeitől, örökségétől, kimondott és kimondatlan érzéseitől válik otthonná. Egy jól megkomponált enteriőr az élet szerves részeként észrevétlenül veszi körbe mindennapi életünket, miközben formálja ízlésünket, alakítja tárgyi és vizuális kultúránkat.

Szép az ami a szemnek tetszik.

De ez nagyon is szubjektív. Sokszor pedig külső hatás eredményeként gyakran változik. A lehetőségek széles skálájából nehéz választani. Ha még is tudjuk mit szeretnénk elérni, milyen hangulatra vágyunk, akkor nem mindig tudjuk megfogalmazni. De ha ezt tudjuk is, akkor nem tudjuk milyen berendezéssel érjük el azt és hogyan fogjunk hozzá? Ezekre a kérdésekre kell megadnia a választ egy általunk szimpatikusnak,megbízhatónak talált lakberendezőnek.

Én Varga Szilvia vagyok. 2010-ben Krebsz Zsuzsanna és Draveczki Julianna lakberendezői kurzusán kaptam azt a tanácsot, hogy ha lehet végezzem el az iskolát és legyek hivatásos lakberendező. Pár év múlva 2013-ban Perge Ágnes tanítványaként végeztem Budapesten. Volt már lehetőségem magánlakást, családi házat, irodát, kozmetikát fodrász szalont tervezni.

Amennyiben lakásfelújítás, vásárlás, építkezés,vagy átalakítás van folyamatban szívesen segítek a legmegfelelőbb változat megkeresésében, annak tervezésében és kialakításában.

Első személyes, díjmentes találkozásunk alkalmával beszélhetjük át a felmerült igényeket. A tervezés helyszínét megtekintve szóban lehet ötletelni a lehetőségekről. Ezt követően fotókat, újságkivágásokat szoktam kérni a megrendelőnek tetsző stílusokról, anyagokról,színekről. Egyben rövid leírást kérek a családról, szokásaikról. Ezek alapján körvonalazódik egy koncepció, mely hangulati montázsokat, térrendezési ajánlatokat tartalmaz. Ezek átbeszélése után már ki tudjuk választani a legoptimálisabbat, melyen elindulva elkezdődhet egy izgalmas közös munka. Kiviteli tervek, látványtervek elkészültével, folyamatos pontosításával elkészül egy lakberendezési terv, melyet átadva a megrendelő eldöntheti, hogy a kivitelezési folyamatba egyedül vagy a tervező lakberendező segítségével vág-e bele.

Minden tervezést egyedi esetként kezelek, hiszen minden megbízás más lehetőséget hordoz magában. A díjazás mértéke minden esetben a munka volumenétől függ, az első találkozás alkalmával ez is megbeszélésre kerül. Összetett, a legnagyobb bizalmat igénylő munka ez, hiszen a jó eredmény csak az ügyfél teljes megelégedésével igazolható. Keressen bizalommal, várom hívását!